SERVICEMONTEUR APK (OMGEVING RIJSBERGEN-ANTWERPEN)
Advertentie geplaatst 29-08-2019

Van Leeuwen Test Systems bv is één van de wereldspelers in de ontwikkeling en productie van voertuig keuringsapparatuur. Hierin kan gedacht worden aan remmentestbanken of compleet geautomatiseerde teststraten waarin 20 auto’s of meer per uur gekeurd worden. Alle ontwikkeling en productie wordt in Etten-Leur gedaan (mechanisch, elektronisch en software). Onze producten blinken uit in betrouwbaarheid en duurzaamheid en worden geleverd aan garages en keuringsinstanties over de hele wereld.

SERVICEMONTEUR APK (OMGEVING RIJSBERGEN-ANTWERPEN)

Hoe fijn is het dat keurmeesters in de autowerkplaats weer veilig, prettig en efficiënt hun werk kunnen uitvoeren doordat jij hun remmentest- en emissieapparatuur onderhouden, gekeurd of gerepareerd hebt?
Wij bieden een uitdagende functie aan in de regio Rijsbergen-Antwerpen e.o., waarbij geen dag hetzelfde is. Jouw taak is preventief onderhoud en/of een keuring uit te voeren aan o.a. remmentestbanken en emissietesters. Je werkt elke dag in een andere omgeving en rijdt rechtstreeks vanuit huis naar de klanten toe met je eigen bus. Mocht je er bij de klant niet uitkomen, kan je altijd je supervisor bellen die je dan helpt en op het juiste spoor zet. Na de uitgevoerde werkzaamheden merk je dat jouw klant weer tevreden met zijn apparatuur aan het werk is en ben je trots op het eindresultaat.

Dit ben jij.
Hoge klanttevredenheid behalen is jouw belangrijkste drijfveer. Jij bent immers het visitekaartje van VLT Jij legt de lat hoog en je gaat voor optimaal resultaat. Jij voelt je volledig verantwoordelijk voor het werk dat jij uitvoert. Jij levert input om onze hoge kwaliteit en efficiency nog verder te optimaliseren. Jij hebt een sterke persoonlijkheid en bent tegelijkertijd servicegericht.

Wat jij verder nog in huis hebt

  • Aantoonbare technische kennis van mechanica, hydrauliek en pneumatiek/elektrisch schakelen of gelijkwaardig.
  • Oplossingsgericht denken richting klanten en directe collega’s.
  • Affiniteit met de automotive branche en/of ervaring met APK 1 of 2 werkzaamheden is een pre.
  • Woonachtig in de regio Rijsbergen-Antwerpen e.o.
  • Minimaal 32 uur beschikbaar 4 dagen per week.

Jij verdient het allemaal
Het succes van jouw klant, de lach op hun gezicht door jouw werk, daar doe je het natuurlijk voor. Een bovengemiddeld salaris en een auto en een laptop van de zaak zijn voorbeelden van extra’s bij deze functie. Door het uitgebreide inwerkprogramma, de persoonlijke begeleiding, de interne opleidingen en coaching on the job ga jij je persoonlijk ook snel ontwikkelen. En dan zijn er nog de doorgroeimogelijkheden in het verder verstevigen van onze positie …. Groei jij mee?

Solliciteer nu eenvoudig!
Wij maken graag kennis met je! Upload je CV en geef een korte motivatie. Neem contact op met Jan Ruitenbeek (0348-477001 of  j.ruitenbeek@autec-vlt.nl).

Wie zijn wij?
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).
Download deze vacature als pdf.

vacature servicemonteur

teststraat

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.