BANKWERKER-LASSER / OPERATOR PLASMASNIJMACHINE / OPERATOR LASROBOT
Advertentie geplaatst 05-12-2019

Sinds 4 september 2018 zijn wij een onderdeel van de Van Leeuwen Test Group. Ondanks het 60 jaar bestaan zijn wij verjongend aan het groeien. Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en talent, wil jij werken met collega’s die net als jij het verschil maken? Dan zoeken wij jou!

Meerdere functies

  • Bankwerker/lasser
  • Operator plasmasnijmachine
  • Operator lasrobot

Wat zoeken wij?

  • Ervaring in de metaalindustrie;
  • Enthousiasme voor het vak en de wil om te leren;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Kooijman op 06-50517061. Ben je enthousiast geworden? Wij zien graag je CV en motivatie voor een van de functies tegemoet op danielle.kuijpers@vltest.com.

Wij zijn wij?

Van Leeuwen Test Systems bv is één van de wereldspelers in de ontwikkeling en productie van voertuigkeuringsapparatuur. Hierbij kan gedacht worden aan remmentestbanken of compleet geautomatiseerde teststraten waarin 20 auto’s of meer per uur gekeurd worden. Alle ontwikkeling en productie wordt in Etten-Leur gedaan (constructie, tooling, software-ontwikkeling, mechanische en elektronische assemblage). Onze producten blinken uit in betrouwbaarheid, duurzaamheid en worden geleverd aan garages en keuringsinstanties over de hele wereld.
Meer weten over Van Leeuwen Test Systems bv? Kijk eens naar onze videopresentatie (www.vltest.com).

Download ons bedrijfsprofiel (pdf).
Download deze vacature als pdf.

lasrobot

plasmasnijder

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.