CONSTRUCTIEBANKWERKER-LASSER
Advertentie geplaatst 29-08-2019

Ben jij opzoek naar een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor je eigen ontwikkeling én talent, wil jij werken met collega’s die net als jij het verschil maken? Dan zoeken wij JOU!

De functie

In de constructiewerkplaats vindt veel laswerk plaats aan onderdelen en componenten van ondere andere remmentestbanken, schokbrekertestbanken en spelingdetectoren. Als Lasser/bankwerker werk je mee aan het samenstellen en lassen van nieuwe componenten. Daarnaast horen zagen, afkorten, boren en slijpen ook bij je dagelijkse werkzaamheden. Heb jij ervaring met het lezen van tekening en met het maken van mallen? Heb jij een VCA diploma of bereid om deze te behalen. Dan zoeken wij Jou! Kom snel solliciteren, wij ontvangen graag jouw cv en motivatie voor deze functie.

Wat zoeken wij?

  • Minimaal MBO werk/denk niveau (Opleiding Lasser,MIG en/of elektrisch);
  • Een zelfstandige en flexibele werkhouding;
  • VCA of bereidheid tot het halen ervan;
  • Ervaring met het lezen van tekeningen;
  • Ervaring met het maken van mallen;
  • Enthousiasme voor het vak en de wil om te leren;
  • 40 uur per week beschikbaar.

Wij zijn wij?

Van Leeuwen Test Systems bv is één van de wereldspelers in de ontwikkeling en productie van voertuig keuringsapparatuur. Hierin kan gedacht worden aan remmentestbanken of compleet geautomatiseerde teststraten waarin 20 auto’s of meer per uur gekeurd worden. Alle ontwikkeling en productie wordt in Etten-Leur gedaan (mechanisch, elektronisch en software). Onze producten blinken uit in betrouwbaarheid en duurzaamheid en worden geleverd aan garages en keuringsinstanties over de hele wereld.

Hebben wij jou getriggerd?
Inspireer ons met jouw persoonlijkheid en stuur ons je CV en motivatie naar  danielle.kuijpers@vltest.com.
Wil je eerst nog meer informatie over de functie of onze organisatie? Bel dan naar 06-20010798 of mail je vraag naar  danielle.kuijpers@vltest.com.
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).
Download deze vacature als pdf.

vacature bankwerker-lasser

teststraat

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.