AANKOMEND TEKENAAR / CONSTRUCTEUR
Geplaatst 19-09-2018

Wij zijn een middelgroot bedrijf welk zich bezig houdt met de ontwikkeling van Vehicle Test Systemen gericht op veiligheidsinspecties en milieucontrole, hierbij dient u te denken aan wat in Nederland APK inspecties heet. Echter wij gaan beduidend verder, wij leveren volledig geautomatiseerde Teststraten waar grote aantallen voertuigen getest worden, denk hier aan 20 auto’s of meer per uur. Alles wat te automatiseren is, is geautomatiseerd. Moderne Computerbesturingen maken dit mogelijk, wij hebben eigen System Analisten welke de software ontwikkelen, in Etten-Leur waar de volledige ontwikkelingen plaatsvinden, zijn ook de productie units onder gebracht. Welke bestaan uit een afdeling Tooling met moderne CNC machines, een afdeling Bankwerkerij met o.a. volledige plaatbewerking en Lasrobots en overige lasmiddelen, verder assemblage afdeling voor besturingssystemen - paneelbouw en een afdeling mechanische samenbouw. Voorts de magazijnen; de Quality controle voor inkomende delen en uitgaande Systemen. Ook een moderne Testhal is aanwezig. Kortom een bedrijf wat veel High Tech disciplines in huis heeft. Ook vermeld dient te worden dat Van Leeuwen Test Systems B.V. beschikt over medewerkers van hoog niveau die kwaliteit hoog in hun vaandel hebben en trots zijn op wat wij gezamenlijk produceren. Onze productie wordt voor meer dan 85% geëxporteerd, deels door eigen zusterbedrijven in Engeland, België, Singapore, Malaysia en Dubai U.A.E. Verder via importeurs en agenten.

Functieomschrijving:

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die al enige ervaring heeft met de tekenprogramma’s AutoCAD en Inventor. Dat mag om ervaring gaan die tijdens de opleiding is opgedaan. Het gaat om een junior functie. Je start met het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden op de tekenkamer. Vanuit deze rol vindt uitbreiding van de taken plaats. Voor deze functie bieden wij een leertraject aan.

Wat vragen wij van jou?

  • MBO / MTS niveau
  • Enige kennis van en ervaring met AutoCAD en Inventor
  • Affiniteit met machinebouw is een pré
  • Bereidheid tot het volgen van opleiding / cursus

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime dienstverband.
  • Een halfjaarcontract dat na gebleken geschiktheid overgaat in een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een op de functie afgestemd salaris, pensioenregeling, 25 vakantiedagen op jaarbasis, reiskostenvergoeding.

Uw reactie (bij voorkeur per E-mail) met vermelding van de functie naar:  wendy.broos@vltest.com, of Van Leeuwen Test Systems B.V., Nieuwe Donk 18, 4879 AC Etten-Leur. Vergeet niet om eerst onze website te bezoeken: www.vltest.com.

Download deze vacature als pdf.

Wie zijn wij?
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).

collage

collage