TECHNISCH SUPPORT MEDEWERKER
Advertentie geplaatst 16-05-2019

Ben jij klantvriendelijk, service gericht en vind jij het leuk om te zorgen dat alles op rolletjes loopt zowel functioneel als technisch? Dan zoeken wij JOU!

De functie

In deze nieuwe functie ben jij als Technisch Support Medewerker met minimaal MBO werk/denk niveau verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten zowel functioneel als technisch in de Nederlandse en Belgische markt. Waar nodig schakel je een specialist in en bij incidenten zorg je voor de juiste opvolging en bewaak jij de voortgang en zorg je voor goede communicatie. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor onze gasten, jij ontvangt de bezoekers en zorgt dat deze bij de juiste persoon terecht komen. Jij bent APK keurmeester of geweest, communiceert helder, spreekt goed nederlands, engels en frans.en bent per ingang van 1 juli beschikbaar voor deze fulltime functie (40 u p/w).

Wat zoeken wij?

  • Je hebt minimaal MBO werk/denk niveau;
  • Spreekt goed Nederlands, Engels en Frans;
  • Je communiceert helder en zorgt ervoor dat klanten positief verrast worden;
  • Je hebt hands-on ervaring op een supportcenter;
  • Je bent in staat probleemoplossend te denken en gestructureerd te werken;
  • Buiten je technische kennis ben je sterk in communicatie;
  • Beschikbaar per 1 juli;
  • Pré APK keurmeester (of geweest);
  • 40 uur beschikbaar

Wij zijn wij?

Van Leeuwen Test Systems bv is één van de wereldspelers in de ontwikkeling en productie van voertuig keuringsapparatuur. Hierin kan gedacht worden aan remmentestbanken of compleet geautomatiseerde teststraten waarin 20 auto’s of meer per uur gekeurd worden. Alle ontwikkeling en productie wordt in Etten-Leur gedaan (mechanisch, elektronisch en software). Onze producten blinken uit in betrouwbaarheid en duurzaamheid en worden geleverd aan garages en keuringsinstanties over de hele wereld.

Hebben wij jou getriggerd?
Inspireer ons met jouw persoonlijkheid en stuur ons je CV en motivatie naar  larissa.vanrooij@vltest.com.
Wil je eerst nog meer informatie over de functie of onze organisatie? Bel dan naar 06-20010798 of mail je vraag naar  larissa.vanrooij@vltest.com.
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).
Download deze vacature als pdf.

medwerker technisch support

teststraat

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.