SOFTWAREONTWIKKELAAR C#
Advertentie geplaatst 16-05-2019

Van Leeuwen Test Systems bv is één van de wereldspelers in de ontwikkeling en productie van voertuig keuringsapparatuur. Hierin kan gedacht worden aan remmentestbanken of compleet geautomatiseerde teststraten waarin 20 auto’s of meer per uur gekeurd worden. Alle ontwikkeling en productie wordt in Etten-Leur gedaan (mechanisch, elektronisch en software). Onze producten blinken uit in betrouwbaarheid en duurzaamheid en worden geleverd aan garages en keuringsinstanties over de hele wereld.

SOFTWAREONTWIKKELAAR C#

Ben jij een ondernemende en oplossingsgerichte teamspeler met HBO niveau? Heb jij gedegen kennis en ervaring in het werken met moderne programmeertalen/omgevingen en ben jij ambitieus en creatief? Dan ben jij onze nieuwe software ontwikkelaar C#! Van Leeuwen Test Systems ontwikkelt testapparatuur, al dan niet gecombineerd in volledig geïntegreerde teststraten voor voertuigen.

Wat ga je doen? In deze functie ontwikkel en schrijf je technische software voor PC werkstations en serversystemen die gebruikt worden in combinatie met onze meetapparatuur, zoals automatische voertuigsystemen. De software draagt zorg voor het aansturen van de testapparatuur, het verwerken van de meetgegevens en het geven van instructies aan de keurmeesters. De werkzaamheden bestaan uit het functioneel en technisch ontwerpen, programmeren, testen en documenteren van softwareapplicaties.

Het betreft hier met name real-time software die gebruikt wordt voor de door Van Leeuwen Test Systems B.V. ontwikkelde Vehicle Testsystemen. Deze real-time software zal voornamelijk worden gebruikt samen met de ontwikkelde Embedded programma’s. Deze werkzaamheden voer je zelfstandig of in teamverband uit onder leiding van een Lead Developer.

Wat heb jij verder nog in huis?

  • Je hebt minimaal HBO niveau.
  • Je hebt een klantgerichte houding voor zowel de interne als externe klant.
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van software in C#.
  • Je hebt ervaring met databaseomgevingen zoals SQL server.
  • Kennis van web technieken, waaronder ASP.Net MVC, Javascript, HTML5, CSS.
  • Je beschikt over inlevingsvermogen.
  • Je bent kwaliteitsbewust.

Hebben wij jou getriggerd?
Inspireer ons met jouw persoonlijkheid en stuur ons je CV en motivatie naar  larissa.vanrooij@vltest.com.
Wil je eerst nog meer informatie over de functie of onze organisatie? Bel dan naar 06-20010798 of mail je vraag naar  larissa.vanrooij@vltest.com.

Wie zijn wij?
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).
Download deze vacature als pdf.

vacature softwareontwikkelaar

teststraat

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.