SOFTWAREONTWIKKELAAR C#
Geplaatst 19-09-2018

Wij zijn een middelgroot bedrijf welk zich bezig houdt met de ontwikkeling van Vehicle Test Systemen gericht op veiligheidsinspecties en milieucontrole, hierbij dient u te denken aan wat in Nederland APK inspecties heet. Echter wij gaan beduidend verder, wij leveren volledig geautomatiseerde Teststraten waar grote aantallen voertuigen getest worden, denk hier aan 20 autoís of meer per uur. Alles wat te automatiseren is, is geautomatiseerd. Moderne Computerbesturingen maken dit mogelijk, wij hebben eigen System Analisten welke de software ontwikkelen, in Etten-Leur waar de volledige ontwikkelingen plaatsvinden, zijn ook de productie units onder gebracht. Welke bestaan uit een afdeling Tooling met moderne CNC machines, een afdeling Bankwerkerij met o.a. volledige plaatbewerking en Lasrobots en overige lasmiddelen, verder assemblage afdeling voor besturingssystemen - paneelbouw en een afdeling mechanische samenbouw. Voorts de magazijnen; de Quality controle voor inkomende delen en uitgaande Systemen. Ook een moderne Testhal is aanwezig. Kortom een bedrijf wat veel High Tech disciplines in huis heeft. Ook vermeld dient te worden dat Van Leeuwen Test Systems B.V. beschikt over medewerkers van hoog niveau die kwaliteit hoog in hun vaandel hebben en trots zijn op wat wij gezamenlijk produceren. Onze productie wordt voor meer dan 85% geŽxporteerd, deels door eigen zusterbedrijven in Engeland, BelgiŽ, Singapore, Malaysia en Dubai U.A.E. Verder via importeurs en agenten.

Functieomschrijving:

Je ontwikkelt technische software voor PC Werkstations en Serversystemen die gebruikt worden in combinatie met onze meetapparatuur, zoals o.a. automatische voertuigtestsystemen. De software draagt zorg voor het aansturen van de testapparatuur, het verwerken van de meetgegevens en het geven van instructies aan de keurmeesters. De werkzaamheden bestaan uit het functioneel en technisch ontwerpen, programmeren, testen en documenteren van de sofwareapplicaties.

Uw profiel:

  • Ervaring met het ontwikkelen van software in C#
  • Kennis van webtechnieken, waaronder ASP.Net MVC, Javascript, HTML5, CSS
  • Ervaring met databaseomgevingen zoals SQL server
  • Kennis van communicatietechnieken
  • In teamverband én zelfstandig kunnen werken
  • Bekend met diverse ontwikketmethodieken.

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime dienstverband.
  • Een halfjaarcontract dat na gebleken geschiktheid overgaat in een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een op de functie afgestemd salaris, pensioenregeling, 25 vakantiedagen op jaarbasis, reiskostenvergoeding.

Uw reactie (bij voorkeur per E-mail) met vermelding van de functie naar:  wendy.broos@vltest.com, of Van Leeuwen Test Systems B.V., Nieuwe Donk 18, 4879 AC Etten-Leur. Vergeet niet om eerst onze website te bezoeken: www.vltest.com.

Download deze vacature als pdf.

Wie zijn wij?
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).

collage

collage