ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SERVICE AFDELING
Advertentie geplaatst 16-05-2019

Ben jij een echte aanpakker met goede communicatie vaardigheden en service gericht? Dan zoeken wij jou!

De functie

Als administratief medewerk(st)er ondersteun je de service afdeling. Jij handelt de facturatie af en draagt zorg voor de servicecontracten binnen ons bedrijf. Geen enkele dag zal hetzelfde zijn met daarbij de verwachting dat jij het snelle schakelen als een uitdaging ziet en graag zorgt draagt voor je werkzaamheden. Wij willen jou, wanneer je; optimaal tot je recht komt in een internationale en afwisselende omgeving, waar niet alle activiteiten op een dag van tevoren gepland en gestructureerd zijn. We zoeken iemand met een goede dosis energie, klantgerichtheid, zorgvuldigheid en sensitiviteit om zaken gedaan te krijgen. Je werkt gestructureerd en weet verbanden tussen zaken te leggen.

Wat zoeken wij?

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele collega, een teamplayer die ons team komt versterken.

  • Minimaal MBO werk/denk niveau;
  • Belangrijk is dat je servicegericht bent ingesteld, gepast assertief bent en van aanpakken houdt. Je hebt een proactieve houding;
  • Daarnaast ben je stressbestendig en beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Technisch inzicht en/of affiniteit met techniek is een pré;
  • 32 uur per week beschikbaar (24 uur bespreekbaar).

Wij zijn wij?

Van Leeuwen Test Systems bv is één van de wereldspelers in de ontwikkeling en productie van voertuig keuringsapparatuur. Hierin kan gedacht worden aan remmentestbanken of compleet geautomatiseerde teststraten waarin 20 auto’s of meer per uur gekeurd worden. Alle ontwikkeling en productie wordt in Etten-Leur gedaan (mechanisch, elektronisch en software). Onze producten blinken uit in betrouwbaarheid en duurzaamheid en worden geleverd aan garages en keuringsinstanties over de hele wereld.

Hebben wij jou getriggerd?
Inspireer ons met jouw persoonlijkheid en stuur ons je CV en motivatie naar  larissa.vanrooij@vltest.com.
Wil je eerst nog meer informatie over de functie of onze organisatie? Bel dan naar 06-20010798 of mail je vraag naar  larissa.vanrooij@vltest.com.

Wie zijn wij?
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).
Download deze vacature als pdf.

vacature administartief servicemedewerker

teststraat

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.