PRODUCTMANAGER PRE-SALES
Advertentie geplaatst 16-05-2019

Van Leeuwen Test Systems bv is één van de wereldspelers in de ontwikkeling en productie van voertuig keuringsapparatuur. Hierin kan gedacht worden aan remmentestbanken of compleet geautomatiseerde teststraten waarin 20 auto’s of meer per uur gekeurd worden. Alle ontwikkeling en productie wordt in Etten-Leur gedaan (mechanisch, elektronisch en software). Onze producten blinken uit in betrouwbaarheid en duurzaamheid en worden geleverd aan garages en keuringsinstanties over de hele wereld.

PRODUCTMANAGER PRE-SALES

Samen met de Technisch Tester en de Productmanager After Sales vorm jij als Productmanager Pre-Sales een team. Voor VLTest is dit een nieuwe functie. Dit houdt in dat jij, naast de werkzaamheden die voor het huidige team omschreven zijn, ook de mogelijkheid hebt om de toegevoegde waarde zelf te creëren.

Wat we je alvast kunnen vertellen:
Waar haal je informatie vandaan? Het grootste gedeelte van de kennis bezit je al door je opleiding Werktuigbouwkunde en/of Automotive en je opgedane kennis. Daarnaast haal je veel informatie van de founder van VLTest, de heer Van Leeuwen senior. Hij bezit de kennis en ideeën, aan jou de taak om dat te vertalen.

Wat ga je doen:
Je doet onderzoek naar de markt waarin VLTest actief is of wil worden. Wat is de landspecifieke wetgeving? Daarop ijken we het VLT-product. Er moet mogelijk voldaan worden aan landspecifieke type goedkeuringen. Je signaleert ontwikkelingen en bewegingen in de markt en koppelt dit terug. Ook zal jij het Salesmanagement ondersteunen bij order-intake voor wat betreft overeengekomen performances. Reizen, veelal in samenwerking met Sales-management, waar ook ter wereld, behoort tot de job-inhoud. Dit zal tussen de 15 en 30 dagen per jaar kunnen zijn.

Als productmanager pre sales...

  • ben je HTS’er Werktuigbouwkunde met speciale affiniteit voor voertuig-techniek,
  • ben je commercieel denkend en handelend,
  • heb je kennis van software met onder andere databases,
  • ben je een bedreven technisch-document schrijver, ook in het Engels,
  • beschik je over goede luistervaardigheden om te begrijpen wat de wensen/eisen van de klanten zijn en kan je deze te vertalen naar oplossingen,
  • heb je ervaring met het lezen van constructietekeningen, hydraulische en elektrische schema’s,
  • spreek en schrijf je uitstekend Engels en Nederlands, Frans is een pré.

Hebben wij jou getriggerd?
Inspireer ons met jouw persoonlijkheid en stuur ons je CV en motivatie naar  larissa.vanrooij@vltest.com.
Wil je eerst nog meer informatie over de functie of onze organisatie? Bel dan naar 06-20010798 of mail je vraag naar  larissa.vanrooij@vltest.com.

Wie zijn wij?
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).
Download deze vacature als pdf.

vacature productmanager

teststraat

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.