PRODUCTMANAGER PRE-SALES
om het team Productmanagement compleet te maken
Advertentie geplaatst 23-11-2018

Van Leeuwen Test Systems ontwikkelt testapparatuur, al dan niet gecombineerd in volledig geïntegreerde teststraten voor voertuigen.

Samen met de Technisch Tester en de Productmanager After Sales vorm jij als Productmanager Pre-Sales een team. Voor VLTest is dit een nieuwe functie. Dit houdt in dat jij, naast de werkzaamheden die voor het huidige team omschreven zijn, ook de mogelijkheid hebt om de toegevoegde waarde zelf te creëren.

Wat we je alvast kunnen vertellen:
Waar haal je informatie vandaan? Het grootste gedeelte van de kennis bezit je al door je opleiding Werktuigbouwkunde en/of Automotive en je opgedane kennis. Daarnaast haal je veel informatie van de founder van VLTest, de heer Van Leeuwen senior. Hij bezit de kennis en ideeën, aan jou de taak om dat te vertalen.

Wat ga je doen:
Je doet onderzoek naar de markt waarin VLTest actief is of wil worden. Wat is de landspecifieke wetgeving? Daarop ijken we het VLT-product. Er moet mogelijk voldaan worden aan landspecifieke type goedkeuringen. Je signaleert ontwikkelingen en bewegingen in de markt en koppelt dit terug. Ook zal jij het Salesmanagement ondersteunen bij order-intake voor wat betreft overeengekomen performances. Reizen, veelal in samenwerking met Sales-management, waar ook ter wereld, behoort tot de job-inhoud. Dit zal tussen de 15 en 30 dagen per jaar kunnen zijn.

Als productmanager pre sales...

  • ben je HTS’er Werktuigbouwkunde met speciale affiniteit voor voertuig-techniek
  • ben je commercieel denkend en handelend
  • heb je kennis van software met onder andere databases
  • ben je een bedreven technisch-document schrijver, ook in het Engels
  • beschik je over goede luistervaardigheden om te begrijpen wat de wensen/eisen van de klanten zijn en kan je deze te vertalen naar oplossingen
  • heb je ervaring met het lezen van constructietekeningen, hydraulische en elektrische schema’s
  • spreek en schrijf je uitstekend Engels en Nederlands, Frans is een pré.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of de volgende stap in je carrière? Wil je werken in een dynamisch bedrijf met een gedreven team? Laat ons per mail weten dat jij de juiste aanvulling bent. We zien graag jouw reactie met CV per mail tegemoet!  wendy.broos@vltest.com
Voor meer informatie kijk op www.vltest.com of www.autec-vlt.nl

Wie zijn wij?
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).
Download deze vacature als pdf.

vacature programmeur

teststraat