PLANNER TECHNISCHE DIENST
Advertentie geplaatst 16-05-2019

Heb jij een goed technisch inzicht en ben jij opzoek naar een afwisselende uitdaging? Dan zoeken wij jou!

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van een team van 12 installatie- en service monteurs voor zowel de Nederlandse als Belgische markt. Het belangrijkste is dat jij de klant helpt en ontzorgt door structureel en effectief te communiceren met klanten, monteurs en de afdeling logistiek. Hierbij is het essentieel dat je de verschillende interne en externe processen kent, goed in beeld hebt wat de voortgang is en waar de prioriteiten liggen. Organiseren van je eigen werk is een belangrijke competentie voor deze functie. Naast het plannen en coördineren draag je zorg voor de administratie zoals het verwerken van de uitgevoerde orders. Je hebt een ondersteunende rol naar de Operationeel Manager en spreekt goed Nederlands, Engels en Frans.

Wat zoeken wij?

  • HBO werk/denk niveau;
  • Beheerst de taal Nederlands, Engels en Frans goed;
  • Je hebt twee tot vijf jaar ervaring met planning/werkvoorbereider bij voorkeur in de transportsector;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • De functie vergt een mate van zelfstandigheid maar ook het samenwerken in een team, je voelt je prettig bij de combinatie; verantwoordelijkheden nemen en klantgericht handelen en houdt daarbij ook de bedrijfsbelangen in de gaten;
  • Ervaring met Centrix (of soortgelijk fieldservice automateriseringspakket) is een pré;
  • Je kunt in stresssituaties het overzicht behouden;
  • Jouw persoonlijkheid wordt door anderen omschreven als proactief, resultaatgericht en flexibel;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en oplossingsgericht;
  • 40 uur beschikbaar.

Wij zijn wij?

Van Leeuwen Test Systems bv is één van de wereldspelers in de ontwikkeling en productie van voertuig keuringsapparatuur. Hierin kan gedacht worden aan remmentestbanken of compleet geautomatiseerde teststraten waarin 20 auto’s of meer per uur gekeurd worden. Alle ontwikkeling en productie wordt in Etten-Leur gedaan (mechanisch, elektronisch en software). Onze producten blinken uit in betrouwbaarheid en duurzaamheid en worden geleverd aan garages en keuringsinstanties over de hele wereld.

Hebben wij jou getriggerd?
Inspireer ons met jouw persoonlijkheid en stuur ons je CV en motivatie naar  larissa.vanrooij@vltest.com.
Wil je eerst nog meer informatie over de functie of onze organisatie? Bel dan naar 06-20010798 of mail je vraag naar  larissa.vanrooij@vltest.com.
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).
Download deze vacature als pdf.

vacature planner technische dienst

teststraat

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.