ALGEMEEN MEDEWERKER AFDELING REBUILD
Advertentie geplaatst 16-05-2019

Kun jij goed in teamverband werken maar ook zelfstandig? Houd jij het hoofd koel tijdens drukkere periodes en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Dan zoeken wij Jou!

De functie

In deze functie ga jij samen met het rebuild team je bezig houden met; revisie van machines in de breedste zin van het woord. Daarnaast ga je meewerken aan het samenstellen en monteren van voornamelijk nieuwe componenten tot complete machines. Voor deze afwisselende functie binnen een dynamisch team zijn wij opzoek naar iemand met minimaal een LBO opleiding.

Wat zoeken wij?

  • Affiniteit voor de moderne techniek;
  • Goede kijk op mechaniek, hydrauliek, pneumatiek en elektro;
  • Flexibiliteit;
  • 40 uur beschikbaar;
  • Minimaal 2 jaar ervaring.

Wij zijn wij?

Van Leeuwen Test Systems bv is één van de wereldspelers in de ontwikkeling en productie van voertuig keuringsapparatuur. Hierin kan gedacht worden aan remmentestbanken of compleet geautomatiseerde teststraten waarin 20 auto’s of meer per uur gekeurd worden. Alle ontwikkeling en productie wordt in Etten-Leur gedaan (mechanisch, elektronisch en software). Onze producten blinken uit in betrouwbaarheid en duurzaamheid en worden geleverd aan garages en keuringsinstanties over de hele wereld.

Hebben wij jou getriggerd?
Inspireer ons met jouw persoonlijkheid en stuur ons je CV en motivatie naar  larissa.vanrooij@vltest.com.
Wil je eerst nog meer informatie over de functie of onze organisatie? Bel dan naar 06-20010798 of mail je vraag naar  larissa.vanrooij@vltest.com.
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).
Download deze vacature als pdf.

vacature medewerker rebuild

teststraat

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.