MEEWERKEND MANAGER R&D
Advertentie geplaatst 15-08-2018

Draag jij bij aan een veiliger (wereldwijd) voertuigpark?
Van Leeuwen Test Systems ontwikkelt testapparatuur, al dan niet gecombineerd in volledig geïntegreerde teststraten voor voertuigen.

Wij zoeken een
MEEWERKEND MANAGER R&D

Van Leeuwen Test Systems B.V. ontwikkelt en produceert Vehicle Test Systemen voor auto’s, motoren en vrachtwagens, gericht op veiligheidsinspecties en milieucontrole. Wij opereren vanuit ons hoofdkantoor in Etten-Leur, met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, België, Maleisië, Singapore en Dubai.

Het huidige team bestaat uit vakmensen op verschillende afdelingen. De afdeling Tooling, met de CNC machines, de Constructiewerkplaats met o.a. plaatbewerking en lasrobots en op de afdeling Assemblage werken wij aan besturingssystemen, panelenbouw en mechanische samenbouw. Een magazijn en Quality-controle zijn onmisbaar. Verder hebben wij Software- en Systeemanalisten in dienst. Samen werken wij wereldwijd aan klantgerichte oplossingen. Teamwork, kwaliteit en high-tech zijn een begrip.

Wat houdt de functie in?
Als meewerkend manager ben je de inspirator en motivator van het team (10) dat zich bezig houdt met productontwikkeling. In deze functie ben jij met de collega’s verantwoordelijk voor het ontwerpen en maken van mechanische en software gedreven oplossingen / solutions. Gebaseerd op de wensen van klanten, wetgevers en de markt.

Wat vragen wij van jou?

  • HBO Werktuigbouwkunde / Automotive
  • Bovengemiddelde affiniteit met ICT
  • Communicatief sterk
  • Kennis van voertuigtestprocedures

Wat bieden wij?

  • Marktconform salaris
  • Goede pensioenregeling
  • Standplaats Etten-Leur
  • Uitdagende en dynamische functie

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of de volgende stap in je carrière? Wil je werken in een dynamisch bedrijf met een gedreven team? Laat ons per mail weten dat jij de juiste aanvulling bent. We zien graag jouw reactie met CV per mail tegemoet!
wendy.broos@vltest.com

Download deze vacature als pdf.

Wie zijn wij?
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).

testlane


testlane