MANAGEMENT ASSISTENT / HRM / FACILITEITEN
Advertentie geplaatst 13-03-2019

Van Leeuwen Test Systems bv is één van de wereldspelers in de ontwikkeling en productie van voertuig keuringsapparatuur. Hierin kan gedacht worden aan remmentestbanken of compleet geautomatiseerde teststraten waarin 20 auto’s of meer per uur gekeurd worden. Alle ontwikkeling en productie wordt in Etten-Leur gedaan (mechanisch, elektronisch en software). Onze producten blinken uit in betrouwbaarheid en duurzaamheid en worden geleverd aan garages en keuringsinstanties over de hele wereld.

MANAGEMENT ASSISTENT / HRM / FACILITEITEN

Heb jij het regelen in de vingers en ben jij een kei in het ontzorgen? Dan zoeken we jou! Je bent een gedreven, nauwkeurige en representatieve management assistent met een energieke en professionele uitstraling. Je ziet het werk liggen, bent servicegericht en je beheerst de Nederlandse / Engelse taal uitstekend. Naast het assisteren van het management zijn diverse HRM taken voor jou weggelegd. Van Leeuwen Test Systems ontwikkelt testapparatuur, al dan niet gecombineerd in volledig geïntegreerde teststraten voor voertuigen.

Dit ben jij:
Als Management assistent ontzorg jij de DGA in zijn dagelijkse werkzaamheden. Inkomende berichten en e-mails handel jij af, waarbij je rekening houdt met de urgentie en in staat bent de juiste prioriteiten te stellen. Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor in- en externe verhoudingen. Om collega’s prettig te laten werken is het regelen van de faciliteiten een belangrijk deel van jouw taken. Ook bereid je management vergaderingen voor en zorg je voor de verslaglegging daarvan. Uiteraard ga je discreet en nauwkeurig te werk en kun je prioriteiten stellen.

Daarnaast ben je representatief, beheers je de Nederlandse en Engelse taal perfect in woord en geschrift en werk je proactief. Je hebt een brede scope, staat stevig in je schoenen en bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren. Daarnaast voer je ondersteunende taken uit op HRM gebied, zoals beheer van personeelsdossiers, voorbereiden en vastleggen van functionerings- en beoordelingsgesprekken, als ook werving en selectie. Je bent beschikbaar voor 40 uur.

Wat jij verder nog in huis hebt:

  • MBO+/HBO denk- en werkniveau.
  • Goede communicatieve vaardigheden, proactief, zelfstarter en motivator.
  • Stressbestendig, veerkrachtig, flexibele instelling en werkhouding.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Affiniteit met arbeidsrecht en sociale wetgeving is een pre.
  • Goede kennis van MS Office en gerelateerde pakketten.
  • Passend in ons professionele en gemotiveerde team.

Hebben wij jou getriggerd?
Inspireer ons met jouw persoonlijkheid en stuur ons je CV en motivatie naar  theo.vanleeuwens@vltest.com.
Wil je eerst nog meer informatie over de functie of onze organisatie? Bel dan naar 06-52098709 of mail je vraag naar  theo.vanleeuwens@vltest.com.

Wie zijn wij?
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).
Download deze vacature als pdf.

vacature HRM

teststraat

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.