LEAD DEVELOPER
Advertentie geplaatst 31-05-2018

Bedrijfsprofiel

Van Leeuwen Test Systems B.V. (VLT) een middelgroot bedrijf welk actief is met ontwikkeling en productie van Vehicle Test Systemen gericht op veiligheidsinspecties en milieucontrole, hierbij te denken aan wat in Nederland APK keuring heet. Echter wij gaan beduidend verder, wij leveren volledig geautomatiseerde teststraten waar grote aantallen voertuigen getest worden, denk hier aan 20 auto's per uur. Alles wat te automatiseren is, is geautomatiseerd. Moderne computerbesturingen maken dit mogelijk, wij hebben eigen System Analisten welke de software ontwikkelen. In Etten-Leur waar de ontwikkelingen plaatsvinden, zijn ook de productie units onder gebracht, welke bestaan uit een afdeling R & D, eigen DTP afdeling, Autocad/Mechanical desktop design afdeling, tooling met moderne CNC machines, een afdeling bankwerkerij met o.a. CNC lasrobots en overige CNC bewerkingsmachines, verder assemblage afdeling voor besturingssystemen -paneelbouw en een afdeling mechanische samenbouw. Voorts de magazijnen; de kwaliteit controle voor inkomende delen en voor uitgaande Systemen. Ook een moderne testhal is aanwezig. Kortom een bedrijf wat ISO 9001 - 2008 gecertificeerd is en wat veel high-tech disciplines in huis heeft. Ook dient vermeld te worden dat Van Leeuwen Test Systems beschikt over medewerkers van hoog niveau die kwaliteit hoog in hun vaandel hebben en trots zijn op wat wij gezamenlijk produceren. Zelfs onze concurrenten erkennen dat VLT staat voor kwaliteit en innovatie wereldwijd.

Wil jij niet alleen bouwen aan software, maar ook aan een ontwikkelteam?
Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze software afdeling zijn we dringend op zoek naar een gepassioneerde software Lead Developer C# voor de technische begeleiding en coaching van het ontwikkelteam.

De functie
Je gaat op ons hoofdkantoor in Etten-Leur werken. Daar werken ongeveer 50 medewerkers aan de ontwikkeling van onze apparatuur en bijbehorende software. Je gaat nauw samenwerken met de test-engineer, het ontwikkelteam, management en de IT-manager.

Als Lead Developer C# ben je proactief ingesteld en denk je even creatief als analytisch. Je volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet en werkt graag in teamverband. Je bent communicatief vaardig en neemt een adviserende rol in als de situatie daarom vraagt. Daarbij weet je de ander te overtuigen op basis van goed onderbouwde argumenten. Ook het schrijven van technische documentatie gaat je goed af. Je houdt je bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en testen van software applicaties. Natuurlijk vind je het leuk om collega ontwikkelaars te coachen om de kwaliteit van op te leveren producten verder te verbeteren.

Je dagelijkse werkzaamheden (maar niet beperkt tot)

 • Coachen van softwareontwikkelaars / ontwikkelen van het team.
 • Bewaken, begeleiden en verbeteren van architectuur, ontwikkelproces en kwaliteit van de software.
 • Zorgen voor een uitstekende klantervaring, waarbij de lat voor functionaliteit, bruikbaarheid, veiligheid en eenvoud voortdurend wordt verscherpt.
 • Het oplossen van moeilijke technische problemen.
 • Het stellen van duidelijke verwachtingen en het creŽren van een positieve werkomgeving op basis van verantwoordelijkheid, in samenwerking met het management team.

Wat vragen wij van jou?

 • Ervaren C# ontwikkelaar (minimaal 5 jaar), ervaring met bouwen van web applicaties (kennis van .Net MVC, SQL server en Entity Framework, SignalR, HTML en Javascript).
 • Vermogen om goed ontworpen, eenvoudige, onderhoudbare code te schrijven.
 • Expertise in analyse en probleemoplossing.
 • Sterke communicatieve vaardigheden - mondeling en schriftelijk.
 • Vermogen om effectief te werken als onderdeel van en bij te dragen aan een team.
 • Een verlangen om nieuwe vaardigheden te leren en nieuwe technologieŽn te verkennen.
 • Goede kennis van Jira, Confluence, GIT is een prť.
 • Gedreven worden door een passie voor het leveren van geweldige softwareproducten.

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime dienstverband.
 • Een halfjaarcontract dat na gebleken geschiktheid overgaat in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een op de functie afgestemd salaris, pensioenregeling, 25 vakantiedagen op jaarbasis, reiskostenvergoeding.

Meer weten over Van Leeuwen Test Systems B.V.? Kijk dan op www.vltest.com Jouw sollicitatie zien wij graag tegemoet op  personeelszaken@vltest.com.

Download deze vacature als pdf.

Wie zijn wij?
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).

vacature programmeur

teststraat