ERVAREN BANKWERKERS - LASSERS
Advertentie geplaatst 25-08-2017

Wij zijn een middelgroot bedrijf welk zich bezig houdt met de ontwikkeling van Vehicle Test Systemen gericht op veiligheidsinspecties en milieucontrole, hierbij dient u te denken aan wat in Nederland APK inspecties heet. Echter wij gaan beduidend verder, wij leveren volledig geautomatiseerde Teststraten waar grote aantallen voertuigen getest worden, denk hier aan 20 autoís of meer per uur. Alles wat te automatiseren is, is geautomatiseerd. Moderne Computerbesturingen maken dit mogelijk, wij hebben eigen System Analisten welke de software ontwikkelen, in Etten-Leur waar de volledige ontwikkelingen plaatsvinden, zijn ook de productie units onder gebracht. Welke bestaan uit een afdeling Tooling met moderne CNC machines, een afdeling Bankwerkerij met o.a. volledige plaatbewerking en Lasrobots en overige lasmiddelen, verder assemblage afdeling voor besturingssystemen - paneelbouw en een afdeling mechanische samenbouw. Voorts de magazijnen; de Quality controle voor inkomende delen en uitgaande Systemen. Ook een moderne Testhal is aanwezig. Kortom een bedrijf wat veel High Tech disciplines in huis heeft. Ook vermeld dient te worden dat Van Leeuwen Test Systems B.V. beschikt over medewerkers van hoog niveau die kwaliteit hoog in hun vaandel hebben en trots zijn op wat wij gezamenlijk produceren. Onze productie wordt voor meer dan 85% geŽxporteerd, deels door eigen zusterbedrijven in Engeland, BelgiŽ, Singapore, Malaysia en Dubai U.A.E. Verder via importeurs en agenten.

In onze modern ingerichte schone Bankwerkerij vindt veel laswerk plaats aan onderdelen en componenten van Remmen Testbanken, Schokbreker Testbanken, Speling detectoren, enz. Wij zijn op korte termijn op zoek naar ervaren bankwerkers - lassers die een bijdrage willen leveren aan het maken van onze kwaliteitsproducten die een hoog aanzien hebben bij onze gebruikers.

Uw profiel:

  • ervaren bankwerker - lasser, MIG en elektrisch
  • in staat van tekening te werken
  • collegiaal en teamwerker
  • ervaring in het maken van lasmallen (is een pre)
  • met CNC kennis is duidelijk een pre, maar voor de vakman Bankwerker-Lasser bestaat de mogelijkheid intern opgeleid te worden voor lassen met onze CNC Lasrobots en/of bediening van onze CNC Plasma snijbank en/of CNC Kant bank.

Uw reactie (bij voorkeur per E-mail) met vermelding van de functie naar: personeelszaken@vltest.com, of Van Leeuwen Test Systems B.V., Nieuwe Donk 18, 4879 AC Etten-Leur. Vergeet niet om eerst onze website te bezoeken: www.vltest.com. Wij bieden een contract van 6 maanden met de wens dit contract om te zetten naar een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid, een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Download deze vacature als pdf.

Wie zijn wij?
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).

tekenkamer


trailer