ERVAREN BANKWERKER - LASSER
Advertentie geplaatst 04-07-2018

Heb jij gevoel voor vakmanschap en kwaliteit?
Wij breiden het team uit en zoeken daarom een nieuwe vakman.

Van Leeuwen Test Systems B.V. ontwikkelt en produceert Vehicle Test Systemen voor autoís, motoren en vrachtwagens, gericht op veiligheidsinspecties en milieucontrole. Wij opereren vanuit ons hoofdkantoor in Etten-Leur, met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, BelgiŽ, MaleisiŽ, Singapore en Dubai.

Het huidige team bestaat uit vakmensen op verschillende afdelingen. De afdeling Tooling, met de CNC machines, de Constructiewerkplaats met o.a. plaatbewerking en lasrobots en op de afdeling Assemblage werken wij aan besturingssystemen, panelenbouw en mechanische samenbouw. Een magazijn en Quality-controle zijn onmisbaar. Verder hebben wij Software- en Systeemanalisten in dienst. Samen werken wij wereldwijd aan klantgerichte oplossingen. Teamwork, kwaliteit en high-tech zijn een begrip.

In de Constructiewerkplaats vindt veel laswerk plaats aan onderdelen en componenten van onder andere remmentestbanken, schokbrekertestbanken en spelingdetectoren. Voor deze afdeling en werkzaamheden zoeken wij de ervaren bankwerker / lasser die zijn bijdrage wil leveren aan het maken van kwaliteitsproducten.

De functie
Als lasser / bankwerker werk je mee aan het samenstellen en lassen van nieuwe componenten en voorbereiden en het bedienen van onze lasrobots. Ook het zagen en afkorten, boren en slijpen behoren tot de werkzaamheden. Je volgt de werkinstructies op van de productiemanager en/of de voorman.

Wat vragen wij van jou?

  • Ervaren bankwerker - lasser, MIG en elektrisch.
  • Kunnen werken van tekening.
  • Enkele jaren ervaring met lassen/bankwerken.
  • Collegiaal en in staat samen te werken.
  • CNC kennis is een pre.
    Voor de vakman bankwerker / lasser bestaat de mogelijkheid tot interne opleiding voor lassen met onze CNC lasrobots en/of bediening van onze CNC Plasma-snijbank en/of CNC kantbank.

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime dienstverband.
  • Een halfjaarcontract dat na gebleken geschiktheid overgaat in een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een op de functie afgestemd salaris, pensioenregeling, 25 vakantiedagen op jaarbasis, reiskostenvergoeding.

Jouw sollicitatie zien wij graag tegemoet op personeelszaken@vltest.com

Download deze vacature als pdf.

Wie zijn wij?
Download ons bedrijfsprofiel (pdf).

tekenkamer


trailer